این مطلب که جمع آوری آن چندین روز به طول انجامیده است راجب هورمون کورتیزول و افرادی که به آن نیاز دارند می باشد. با کمک مجلات پزشکی معتبر دنیا، راجب کورتیزول و نقشش در استرس، التهاب و اثرات رژیم درمانی و نکات مهم دیگر صحبت می کنیم.
نکات مهم

    کورتیزول، یک گلوکوکورتیکوئید (هورمون استروئید)، است که از کلسترول و در غدد فوق کلیوی ترشح می شود و معمولا در پاسخ به اتفاقات و شرایطی مانند بیدار شدن در صبح، ورزش کردن و استرس شدید آزاد می شود.
    بر اساس اعلام انجمن مباحث تغذیه ای، کورتیزول هم چنین نقش مهمی در تغذیه ی انسان دارد. این هورمون با انتخاب نوع و مقدار درست از سوبسترات (کربوهیدرات، چربی یا پروتئین) مورد نیاز بدن برای رفع نیازهای فیزیولوژیکی، انرژی را تنظیم می کند.
    وقتی مقدار کورتیزول به شدت افزایش یابد، اثرات مضری بر وزن و عملکرد سیستم ایمنی دارد و باعث ایجاد خطر بیماری های مزمن می شود.
    کورتیزول (همراه با اپی نفرین) بیشتر بخاطر مشارکتش در پاسخ جنگ یا گریز” و افزایش موقت تولید انرژی در نتیجه ی فرایندهایی که برای بقای فوری نیاز نیستند، شناخته شده است.
    عدم تعادل هورمونی و بیوشیمیایی حاصل (به طور ایده آل) به علت یک حلقه ی بازخورد منفی هورمونی رفع می شود.

مورد زیر مثالی نوعی است که چگونه پاسخ استرس به عنوان مکانیسم بقای عنوان شده عمل می کند:

    فردی با یک عامل استرس زا مواجه است.
    مقدار زیادی هورمون در بدن آزاد می شود و غدد فوق کلیوی کورتیزول ترشح می کنند.
    کورتیزول با پر کردن بدن از گلوکز و تامین کردن یک منبع انرژی ناگهانی برای ماهیچه های بزرگ، بدن را برای یک پاسخ جنگ یا گریز” آماده می کند.

ادامه مطلب

روغن آرگان برای پوست و مو

خواص و عوارض مارچوبه

موم عسل چه خواصی دارد؟

کورتیزول ,    ,یک ,هورمون ,ی ,استرس ,می شود ,می کند ,ترشح می ,فوق کلیوی ,کورتیزول و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مرجع علمی آب و پساب Steghlal news جهان وبلاگ دانلود رایگان نرم افزار New_faradars کافه نرم افزار | تولید و انتشار انواع اپلیکیشن اندروید فروشگاه اینترنتی امام طرید نوشته های یک حقوق خوان دانلود جدید 96